Παναιτωλικοσ Ξανθη 1-0 : Υποβιβάστηκε μετά από 23 χρόνια / Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές».

Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Στη superleague θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο παναιτωλικός. Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο.

Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». DRAMAGOAL.GR
DRAMAGOAL.GR from www.dramagoal.gr
Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Στη superleague θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο παναιτωλικός. Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο.

Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο.

Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο. Στη superleague θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο παναιτωλικός. Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη superleague θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο παναιτωλικός. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος.

Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Υποβιβάστηκε μετά από 23 χρόνια
Υποβιβάστηκε μετά από 23 χρόνια from cdn1.neoskosmos.com
Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο. Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Στη superleague θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο παναιτωλικός. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές».

Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος.

Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Στη superleague θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο παναιτωλικός. Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές».

Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Στη superleague θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο παναιτωλικός. Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές».

Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Παναιτωλικός ταξιδι στο χρόνο
Παναιτωλικός ταξιδι στο χρόνο from 3.bp.blogspot.com
Στη superleague θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο παναιτωλικός. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο. Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και .

Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Της ξάνθης και παρέμεινε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Στη superleague θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο παναιτωλικός. Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο.

Παναιτωλικοσ Ξανθη 1-0 : Υποβιβάστηκε μετά από 23 χρόνια / Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές».. Ο παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην ξάνθη και παρέμεινε στη super league, σε ένα ματς που «έσπασαν καρδιές». Στη superleague θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο παναιτωλικός. Η τελευταία θέση στη super league της επόμενης χρονιάς κρίθηκε στο τέλος. Στις 19.30 ο παναιτωλικός υποδέχεται την ξάνθη και . Το τελευταίο εισιτήριο για το νέο πρωτάθλημα της super league θ' αποκτήσει σήμερα κάτοχο.